• Add description, images, menus and links to your mega menu

  • A column with no settings can be used as a spacer

  • Link to your collections, sales and even external links

  • Add up to five columns

  • Условия за ползване

    Добре дошли в AdelineSportswear.com. Този уебсайт е собственост на Adeline Sportswear. Моля, прочетете внимателно тези Условия за ползване на уебсайта, преди да започнете да ползвате нашия уебсайт. С ползването на нашия уебсайт Вие се съгласявате с тези Условия.

    1. Интелектуална собственост

    Съдържанието на този уебсайт, включително текстове, графики, лога, изображения, аудио и видео записи, са собственост на Adeline Sportswear или неговите партньори и са защитени от авторски права и международни договори за защита на интелектуалната собственост.

    1. Използване на уебсайта

    Можете да ползвате нашия уебсайт само за лични цели. Не можете да копирате, променяте, разпространявате, излъчвате, публикувате, прехвърляте или продавате никаква част от съдържанието на уебсайта без предварителното ни разрешение.

    1. Представяне на продуктите

    Adeline Sportswear се стреми да представи продуктите си възможно най-точно. Въпреки това, не гарантираме, че описанието на продуктите или другите съдържания на уебсайта са без грешки, пълни, надеждни или актуални.

    1. Поръчки

    Ако желаете да поръчате продукти от нашия уебсайт, моля, обърнете се към нашата страница за поръчки. Ние си запазваме правото да откажем поръчки по наше усмотрение.

    1. Отказ от отговорност

    Въпреки че Adeline Sportswear се стреми да осигури точна информация в уебсайта, той не носи отговорност за грешки или пропуски в информацията, както и за всякакви щети, произтичащи от използванет